Home » Capaciteit

Capaciteit

Wij werken met de meest geavanceerde autogene en plasma CNC snijmachines, met elk een snijgebied van 24000 x 4000 mm. Wij snijden tot een dikte van 600 mm.

De voorraad in ons platenpark bedraagt gemiddeld 2.000 ton aan plaatmateriaal; in vele staalsoorten en in diktes van 3 tot 600 mm.

Stuur een e-mail of bel even als u wilt weten wanneer het door gewenste materiaal gesneden en keurig afgewerkt voor u klaar kan liggen. Een uitgekiend systeem van interne logistiek maakt het mogelijk om soms al enkele uren na uw bestelling het materiaal af te leveren.

Al onze mensen zijn volledig ingespeeld op ons geavanceerd automatiseringssysteem waarmee voorraadbeheer, productie, certificaten-handling en administratie tot in de puntjes worden beheerd.

Uitbreiding machinepark

Deze nieuwe machine is onder meer uitermate geschikt voor het snijden van dik materiaal (tot 600 mm). Om daarbij een afwerkingskwaliteit van het hoogst haalbare niveau te realiseren is een zeer sterke en stabiele portaalconstructie toegepast. Daarnaast dragen de nieuwste brander- en besturingstechnieken bij aan een verdere verhoging van de efficiency en verkorting van de doorlooptijden.


Onlangs werd een nieuwe machine in gebruik genomen die specifiek geschikt is voor het snijden van dik materiaal (tot een dikte van 600 mm). Om daarbij een afwerkingskwaliteit van het hoogst haalbare niveau te realiseren is een zeer sterke en stabiele portaalconstructie toegepast. Daarnaast dragen de nieuwste brander- en besturingstechnieken bij aan een verdere verhoging van de efficiency en verkorting van de doorlooptijden.

Multifunctionele snijmachine

Op onze multifunctionele snijmachine (fabricaat Messer) kan met behulp van Hypertherm’s SureCut™ technology, patented True Hole® technology een beduidend hogere kwaliteit bij het snijden van gaten worden bereikt. Gaten van boutgatkwalitieit worden automatisch, d.w.z. zonder tussenkomst van degene die de machine bedient, gerealiseerd. Tot een dikte van 25 mm en gat/dikte verhouding tot 1:1.

Download leaflet >