Home » Producten

Producten: autogeen snijden en plasmasnijden

Grote series, kleine series of enkel stuks? Van een staalsoort met zeer hoge streksterkte of uit roestvast staal? U zegt het maar en we gaan aan de slag.

Met onze software pakketten kunnen wij tekeningen van alle bestandsformaten verwerken voor de programmering van onze machines. Wij werken met nauwe toleranties en alle producten worden tot in de puntjes afgewerkt. Vanzelfsprekend kunnen ook afschuiningen, laskanten en verjongingen worden aangebracht. Alle producten kunnen desgewenst gestraald en gemenied worden geleverd.

Met onze moderne CNC machines hebben we een bereik van 24.000 mm x 4.000 mm. Wij snijden in diktes van 4 mm tot 600 mm (autogeen). Plasmasnijden kan tot een dikte van 60 mm.

 

NIEUW:

Op onze onlangs in gebruik genomen nieuwe multifunctionele snijmachine (fabricaat Messer) kan  met behulp van  Hypertherm’s SureCut™ technology, patented True Hole® technology een beduidend hogere kwaliteit bij het snijden van gaten worden bereikt.

 

Wilt u snel een prijs voor uw staalsnijwerk hebben? Ga dan naar prijsaanvraag en binnen 24 uur ontvangt u per e-mail een glasheldere offerte.